Säkrare lyft – utbildning inom krantjänst

Säkrare lyft – utbildning inom krantjänst

Säkrare lyft kurs

Förutom uthyrning och service av olika typer av kranar, erbjuds du även här hos oss en utbildning för att lära dig mer om krantjänst och hur man säkrare arbetar med lyft och lyftkranar. Perfekt för företaget som kan behöva en uppdatering, eller på de som inte lärt sig att hantera kranar än.

Jag är sedan år tillbaka en certifierad utbildare och har utbildad ungefär 1000 personer. Genom mina 100 kurser har jag hjälpt mina kunder att lära sig mycket om lyftkranar och hur man arbetar med de på ett så säkert sätt som möjligt. Jag besitter en stor och gedigen erfarenhet och kunskap inom branschen och brinner för att lära ut min kunskap för andra som är nyfiken på samma bransch och arbete.

Jag vill genom min kurs ”säkrare lyft” bidra till en större förståelse och kunskap kring lyft och lyftredskap

En minikransutbildning

Under kursen – som är ca 2 timmar lång – lär jag er mycket om lyftkranar och dess funktion, och om hur man hanterar dem för att få ett så säkert och effektivt resultat och arbetsprocess som möjligt. För 1500 kr per deltagare får du innehåll som exempelvis lyftreskap, lyfttabeller, koppla och ta emot last, lastkopplarens ansvar och persontransport.

Jag är flexibel och samarbetsvillig, och kommer gärna överens tillsammans med er om när en utbildning för säkrare lyft passar bäst. Jag går igenom mitt material via en power Point och vi pratar mycket praktik och praktisk hantering av kranarna. Denna kurs brukar bli mycket uppskattad.

Säkrare lyft utbildning

Jag vill genom min kurs ”säkrare lyft” bidra till en större förståelse och kunskap kring lyft och lyftredskap, för att alla lyft som utförs framöver, ska vara helt och hållet säkra. Genom denna utbildning kan du känna dig trygg i att du får du får med dig viktig och relevant kunskap som du kan ta med dig i arbetslivet.

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss om det dyker upp några frågor eller funderingar. Jag svarar alltid så snart som jag kan!